Låt barnen vara både snabba och coola i sommar

Nu när det spås att bli en riktigt varm sommar är det dags att göra lite nya skoinköp till barnen så de slipper springa runt i sina varma tennisskor hela sommaren. Så nu har jag spanat in lite olika sandaler som jag tänkte köpa till dom. Sandaler barn finns ju i så väldigt många olika färger och modeller så det är ju bara att välja och vraka.

Sandaler med både stängd och öppen tå

Till min minsta tänker jag mig en liten söt sandal med öppna tår och band över hälen. Hon springer inte runt sådär super mycket ännu men kan ändå vara skönt för henne att ha nånting lättare på foten. Till min något större pojk har jag tänkt mig att köpa minst två par olika sandaler. Ett par där tån är skyddad, för de dagar där det blir mycket aktivitet och lek. Sedan har jag även tänkt införskaffa ett par lite häftigare snygga sandaler att ha kanske de dagar man är iväg och badar och leker eller är iväg på en utflykt.

Sandaler i slitstarkt material och stötdämpande sula

Jag hittade faktiskt ett par sådana sandaler med öppen tå och band för häl och vrist med eldflammor längs sidorna och jag vet att pojken kommer fullkomligt älska dom! Han kommer tycka dom är både coola och snabba, det är jag säker på. Det bästa med dessa barnsandaler är att de är tillverkade i ett riktigt slitstarkt material och själva sulan är utformad med bra stötdämpning och verkar vara väldigt flexibel att ha på sig.

Slutligen till vår äldsta tjej blir det ett par klassiska sandaler i antingen svart eller silver tror jag. Vet att hon har ett extra gott öga till saker som glittrar och glimmar så jag tror att de silvriga sandalerna kommer falla henne i smaken. Dessa har stängning vid vristen i form av kardborreband vilket är ju så himla smidigt. Nu ser vi fram emot sommaren i våra nya sandaler, hela familjen!