Oron sätter sig i magen

Ja, oro hos mig brukar sätta sig i magen. Jag får ont, kan inte äta och brukar ha svårt för att förstå vad det beror på. Men med åren har jag börjat inse att det bara händer när jag är orolig för något. Nu senast handlade det om mina födelsemärken som jag har på magen. Jag ska villigt erkänna att jag är väldigt orolig över mina bruna födelsemärken som inte funnits där jättelänge. För att ta bort födelsemärken  rekommenderar Citylaser alltid att man först besöker sin vårdcentral. Dem hjälper dig oftast direkt med att avlägsna födelsemärket eller skickar dig vidare till hudmottagningen för ytterligare bedömning.

Det var just det jag var rädd för. Jag gick nämligen dit och de kunde inte se att det var någon fara. Men det var mer min oro som ändå inte försvann. Även fast de då talat om för mig att det inte var någon fara så störde jag mig fortfarande på att de fanns kvar på min kropp och det var just så jag kom i kontakt med Citylaser.

Citylaser hjälpte mig

När jag fått nekad operation från vårdcentralen vände jag mig nämligen till Citylaser i hopp om att få hjälp med att ta bort mina födelsemärken som av rena kosmetiska skäl störde mig. Och det fick jag. Jag bokade min tid och fick så himla bra och vänlig hjälp när jag väl var där. Min oro försvann direkt och jag är numera helt lättad.

Det är svårt att beskriva oro för saker som man inte behöver vara orolig för egentligen. Men sådant där är ju olika och jag tror det är det viktigaste med att förstå oro. Jag var orolig för att jag vill ta bort födelsemärken, en annan hade säkert varit minst lika orolig för att faktiskt ta bort dem.