Led inte så mycket av att ta bussen till jobbet

Idag fick jag ta bussen till jobbet. Har snöat så mycket att jag inte kunde få ut bilen från parkeringen. Skulle åka förbi en bildelsbutik idag för att köpa backljus med led, men sparar det till helgen istället. Anledningen till bytet är att lampan har gått sönder på backljuset och fick tipset att byta från den gamla lampan till ett backljus led istället.

Det gick smidigt att ta bussen till jobbet. Bussturen tog under 1 timme och det var bara 1 byte på vägen för att komma fram till jobbet. Har åkt buss tidigare innan jag skaffade bil, men nuförtiden är man så bekväm när man har en bil. När jag kom fram vid jobbet och gick av bussen noterade jag en fyndig reklam bak på bussen för matvaror. Detta fick mig osökt att tänka på fyndiga klistermärken man brukar se bak på raggarbilar. Deras budskap brukar vara av det mer burdusa slaget.

Knallade in på kontoret och jobbade ett par timmar och sen var det dags för dagens lunch. Dagens delikatess blev en djupfryst pizza som jag hade med mig till jobbet. Efter jobbet blev det dags för träning. Den bästa träningen är den som bli av brukar man säga och så är fallet med min gymträning. Det ligger ett gym precis vid jobbet och jag brukar sticka dit på lunchen eller efter jobbet. Värmer ofta upp med att cykla ett par minuter och därefter blir det bröst, mage och rygg. Kör helst lösa vikter men varierar med maskiner för att få mer allsidig träning. Försöker alltid att lägga minst 10 minuter på stretching när jag tränat klart. Efter gymmet blir det antingen en banan eller proteindryck. Vet inte hur effektivt det är med protein efter träningen, men det sägs att musklerna växer mer.