Trodde aldrig jag skulle bli en fan av Michael Kors Parfym

Jag skall villigt erkänna att jag inte är speciellt intresserad av parfymer eller rakvatten varken för mig eller för tjejen. Jag handlar nåt om jag behöver, ofta på någon Tax Free butik en eller två gånger per år. Ofta faller jag för en snygg flaska eller, ärligt talat, för priset. Tjejen luktar ju alltid gott oavsett om hon har parfym eller inte, men i helgen överraskade hon mig med en härligt frisk doft. Hon hade fått en flaska Michael Kors Parfym som hon testade, och sällan har hon luktat bättre.

Karl Andersson blir Michael Kors när man skall marknadsföras

Inte nog med att det luktade gott, när hon visade mig flaskan så kom nästa överraskning. För en person som uppskattar stil och design var det en fullträff. Har sällan sett snyggare förpackning och det finns inget för män som jag tror är lika snyggt. Men är det något de kan i USA så är det ju att marknadsföra och sälja saker och Michael Kors Parfym har verkligen lyckats. Det kan nog vara en bra idé att ändra Karl Andersson till Michael Kors, för visst klingar det lite bättre?

Nu är problemet med presenter löst för all framtid

Tjejen blev lika glad som jag att jag äntligen fastnat för en doft som hon gillar, så från nu får det bli Michael Kors Parfym när det är dags för små uppvaktningar. Jul och födelsedag får det bli annat, men detta gör det roligt att uppvakta.
Med lite tur kan vi hitta en doft som passar till mamma med, och då är hennes present given framöver. Det är inte gratis men det kan man väl unna kvinnorna i sitt liv?