Arbetsbyxor för alla er hantverkare där ute!

I många år har L.Brador jobbat för att erbjuda arbetsbyxor för hantverkare. Men inte vilka arbetsbyxor som helst, och inte för vilka hantverkare som helst. Utan arbetsbyxor med höga krav på komfort, säkerhet, funktion och design. Hela konceptet är att möta alla hantverkare där ute som gör fantastiska jobb, för givetvis förtjänar dem att arbeta i sköna arbetskläder som verkligen lever upp till de kraven som dem har en helt vanlig arbetsdag.

Hela detta koncept, att sälja arbetsbyxor för hantverkare och med största möjliga tystnad lyssna in vad hantverkarna har att säga är så himla intressant och inspirerande tycker jag. Varför gör man inte såhär oftare? Jag tänker spontant att det finns så många underkläder till kvinnor bland annat som bara är designat och producerat för att vara snyggt eller sexigt, inte alls för någon funktion eller komfort. Varför väljer man inte som producerande företag att lyssna mer på konsumenten som faktiskt är den som i slutändan kommer att använda produkten.

Arbetsbyxor för hantverkare

Man måste även som kund hos L.Brador, som hantverkare i branschen eller som bara hobbysnickare ändå känna sig involverad i produkterna. Det måste kännas bra att köpa något som är utvecklat efter just det du sysslar med. Man blir ju dessutom ännu mer nyfiken på hur enkelt det kan vara att samla in konsumenters åsikter och tankar för att ha med sig i framtida kollektioner. Hantverkare blir också en bra målgrupp just för att man ofta kanske är ganska många som köper arbetsbyxor samtidigt på ett företag. Affärsidén säkrar med andra ord lite inkomst när väl ett köp sker. Jag tycker det är en så otrolig smart idé att spinna vidare på och jag hoppas att idén tas väl hand om och kanske börjar användas i andra branscher också J