Tilläggsisolera med många fördelar

Ja men det vet ni kanske sedan innan, men att dessutom prata isolering med lösull kan göra det ännu tydligare varför just ni ska ta tag i detta. Man kan se det som en låg investering som blir lönsam med detsamma. Den har en lång livslängd och höjer absolut värdet på ditt hus. Lösullen är med andra ord här för att ge lägre elräkningar och på så vis helt enkelt tilläggsisolera med lösull för att sänka din energiförbrukning.

Med hela 40 år i branschen så är Sjömarkens ledande på marknaden och är med andra ord experter på rätt utförd isolering med lösull. På Sjömarkens får du dessutom redan från början en kontaktperson som är därför att säkra kvalitén på jobbet vilket gör att du verkligen kan känna dig otroligt trygg längs med hela processen.

Börja spara energi och få ned kostnaderna

Varm luft vet vi att den stiger uppåt, på så vis innebär detta att tilläggsisolering av vindbjälkslaget är den första energisparande åtgärden man bör göra i ett äldre hus. Ofta så är själva investeringen i sig återbetald inom bara några få år. Metoden att i sin tur installera lösull är effektiv och ger en helt skarvlös isolering vid tilläggsisolering av din vind. Tjockleken väljer man fritt och man är inte på något vis beroende av fasta centrumavstånd på själva takstolarna. Sjömarkens är som sagt experter och för den sakens skull så behöver du absolut inte veta allt detta. Du kan däremot läsa mer om själva isoleringen med lösull på deras hemsida eller kontakta dem direkt för att få ett förslag på en lösning för just dig och ditt hus. Se till att inte frysa längre och helt enkelt spara energi tillsammans med Sjömarkens och tilläggsisolering med lösull!