Dränering av krypgrund en nödvändighet

I somras när jag var hos min pappa fick jag hjälpa honom med vattenpumpen. Vattenpumpen ligger under huset i krypgrunden. Gissa om jag tyckte att det var läskigt. Det var en massa äckliga äggsäckar som hängde i taket. Utrymmet under huset var fullt av spindlar och hur mysigt var det att krypa omkring där. Nä en dränering av krypgrunden kanske vore på sin plats. För var trivs spindlar? Jo där det är fuktigt och mörkt. 

Installation av ny vattenpump

Sagt och gjort, jag var nere i krypgrunden och kröp. Det kändes som värsta skräckfilmen. Jag fick spindelnät över hela mig. När jag kröp omkring där så hoppades jag bara på att äggsäckarna inte skulle brista och det skulle krypa omkring en miljard spindlar. Usch vad det kröp i mig, man har ju sett Imse vimse spindel. Ja efter den värsta chocken lagt sig fick jag hjälpa  pappa med att installera den nya vattenpumpen, sen kunde jag  äntligen krypa ut i friheten. 

Sökandet efter en firma som kan dränera

Veckan efter jag hade varit hos min pappa var jag hemma hos min kollega. Jag berättade för henne om min skräckupplevelse hos pappa. Hon ställde då frågan vilken firma han hade valt för dränering av krypgrund. Hon var tvungen att åtgärda detta då den relativa fuktigheten var för hög i husets krypgrund. Jag tipsade henne om den firman som min pappa hade använt sig av, då han var väldigt nöjd med den. Jag tycker att det är svårt att hitta bra hantverkare som kan sitt arbete. Jag har också märkt att är man tjej så blir det ofta så att dom tror att dom kan luras. Så det var toppen att pappa kunde hjälpa min kollega med att hitta en bra pålitlig firma för dränering av krypgrund.