Köpte geishakulor för träning

Jag har sedan jag fick mitt första barn känt att jag haft problem med hålla mig när jag varit kissnödig. Ibland kan det faktiskt komma ut när jag inte känner att jag behöver kissa. Oftast brukar det hända när jag skrattar för hårt eller när jag nyser, vilket är både jobbigt och genant, framförallt när jag är ute med jobbet eller med mina vänninor på stan. Det kallas för inkontinens och ska enligt gynekologen tydligen vara vanligt för kvinnor att få efter att de har fött barn.

Det är därför jag har börjat kolla på hjälpmedel som kan få inkontinensen att försvinna. Det första jag gjorde var att söka svar online, och kolla vad som har fungerat för andra kvinnor. Det jag hittade var att många kvinnor rekommenderade geishakulor, även kallad knipkulor. Det geishakulor gör är att de stärker bäckenbottenmusklerna. Det är musklerna i bäckenbotten som ser till så att inget urin läcker ut.

Knipkulorna som jag köpte hade fått bra betyg av många köpare och de som hade köpt dem skrev att de hade rekommenderat kulorna till sina vänner. Kulorna var medelstora med lagom tyngd. Då jag är nybörjare var dessa perfekta som första gångens knipkulor. När jag började använda kulorna var jag inte beredd på hur det skulle kännas i underlivet, det kändes som om hela underlivet fick sig ett träningspass.

Någonting som jag inte hade räknat med efter endast några dagars användning var hur mycket skönare och intensivare sexet blev tack vare att musklerna i underlivet hade blivit stärkta. Ska jag vara helt ärlig var det första gången jag upplevt orgasm av endast penetrationssex. Och jag säger bara jösses vilken intensiv orgasm jag fick.

Jag rekommenderar verkligen geishakulor till alla kvinnor, vare sig de är mammor eller ej, eller om de har inkontinensbesvär eller ej. Då de även ger skönare orgasmer har alla kvinnor användning av knipkulor.

// Emilia