Flyttfirma i både Sandviken & Gävle

Ja men det är naturligtvis Handelslagret Flyttservice jag pratar om! En flyttfirma som har allt under ett och samma tak med tjänster så som flytthjälp, packhjälp, tömning, auktion och flyttstäd. Allt kan du läsa mer om via hemsidan https://handelslagretflytt.se/ men jag ska också berätta lite mer här! Och jag lovar dig att du efter detta lilla inlägg inte mer kommer fundera på vilken flyttfirma du ska anlita om du ska flytta runt om i Gävleborg.

Få en snabb offertförfrågan!

Inte nog med att dem erbjuder många tjänster så finns det också en otrolig service som ligger bakom allt. Under varje jobb så finns tanken om att kunden ska bli nöjd alltid med och detta kommer även in i första kontakten med kunden. Redan när någon med andra ord frågar om en offertförfrågan så är ambitionen att alltid göra kunden nöjd och få den att känna sig trygg. Klicka på knappen via hemsidan https://handelslagretflytt.se/ så kommer man vidare till deras formulär för att få en offert. Fyll i detta så kommer dem besvara er förfrågan för flytt inom Sandviken eller Gävle så snart det bara går!

Tjänsterna är som sagt många och fördelarna enligt mig är just att man får chansen att ta del av flera tjänster som man kanske annars hade struntat i för att man blir tvungen att kontakta ytterligare ett företag. Nu kan du istället få allt via Handelslagret och på så vis göra allt bara väldigt enkelt. Allt från flytthjälp, till att du faktiskt innan flytten ska packa ner allt och i sin tur efter själva flytten plocka upp allt. Längs vägen blir det skräp eller saker ni inte behöver mer och då tar dem enkelt hand om detta genom en tömning. Är det saker som har ett värde så kan dem auktionera ut föremålen!