Varför laga mat tillsammans?

Forskning visar att vi människor är flockdjur. Detta betyder att vi trivs ihop och uppskattar att vara omringade av andra människor. Något som är väldigt bra att göra ihop med andra människor är att laga mat tillsammans. Detta har Aveqia i Stockholm tagit fasta på och erbjuder idag en unik mängd engagerade upplevelser som gör att människor får spendera tid tillsammans i köket.

Aktiviteterna är helt utformade och designade utefter era förutsättningar vilket gör att själva eventet i säg är väldigt lättsamt. Om ni är många eller få, privat eller företag eller om ni har några andra saker att ta hänsyn till så är Aveqia experter på att se till att hela upplevelsen är utformad efter era behov. Deltagarna förenas i en högklassig gemensam matlagningsaktivitet oavsett och man kan på så sätt bygga nya relationer, jobba på redan existerande eller helt enkelt bara njuta av att göra något tillsammans.

Laga mat utifrån recept

I privata kök så får man med andra ord laga mat tillsammans med gruppen utifrån recept som fantastiskt duktiga kockar tagit fram. Man vägleds hela tiden av professionella kockar som kommer se till att middagen ni sedan ska avnjuta tillsammans smakar fantastiskt. Här försvinner helt enkelt både prestige och titlar och man kan delta på en förutsättningslös jämlik nivå vilket i de allra flesta fall leder till att man lär känna personer på djupet. Aktiv matlagning på Aveqia skulle jag säga är en utav de bästa verktygen när det kommer till att jobba med grupper, privat så väl som på ett arbete. Gå gärna in och läsa mer via deras hemsida och ta helt enkelt reda på vad detta hade kunnat innebär för ditt team, familj eller kompisgäng. Se till att kontakta Aveqia så hjälper dem dig att sätta ihop något!