Bra med elektriker nybro

Jag har äntligen tagit körkort! Efter mycket om och men lyckades jag till sist. Jag trodde förs att jag helt enkelt inte hade talang nog att köra bil, då även teoribiten var jobbig och tog tid innan jag klarade den. Jag har redan nu börjat kika på vilken typ av bil jag vill ha. Allra helst vill jag ha en rosa Mustang, men då dessa bilar kostar multum, nöjer jag mig med en lätt använd Volvo eller Saab. Med lätt använd menar jag en bil som endast har gått några hundra mil totalt. Volvo eller Saab är inte alls tråkiga, men de känns mer som bilar som ens föräldrar eller mor/farföräldrar skulle köra. Med andra ord gammalmodig och från en annan era än de senaste 10 till 20 åren.

Det är viktigt att man kan montera dragkrog på bilen, det är något som behövs. Jag har frågat Dragkrokskungen om dragkrok och det verkar som att de har en hel del dragkrokar till både Volvo och Saab. Då jag har häst, behöver jag ibland dragkrok för att få med hästen på tävlingar och andra resmål. Det är också viktigt att bilen är säker, den måste till exempel ha både antisladd och backkamera. Med backkamera vet jag att jag kommer kunna parkera utan några större problem. När det kommer till saker som elkablar och elsystem är jag inte orolig, då jag sedan länge har kontakt med elektriker nybro. Han har grymt koll på allt vad elektricitet innebär. Att ha någon som man kan förlita sig på är även det viktigt när det kommer till bilkörande. Händer det någonting kan man med ett telefonsamtal snabbt få hjälp, vilket alltid är uppskattat. Skulle det vara någonting jag inte förstår, kan han hjälpa mig förstå. Likt en bra hårfrisör som kan ta hand om ens hår, behövs det bra mekaniker som kan ta hand om ens bil. // Emilia

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.