Ska åka på mässa

Tjo vad roligt jag har fått i uppdrag att hjälp en kompis som ska åka på en mässa att fixa deras monter! Det är ett företag inom tung industri så det är inte ”jättesexigt”, men det känns ändå jättekul då jag kommer få en rätt go budget och jag får även rätt fria händer. Gubbarna på industriföretaget är inte konstnärliga eller ens så intresserade av att hålla på med design och reklam utan jag får lösa det tillsammans med min kompis vilket känns kul. Vi har börjat kolla runt på nätet för att se vad vi kan hitta för företag som kan leverera det vi behöver stärka upp med och det finns en hel del att välja mellan. Vi har också bestämt att vi ska plocka ut lite gamla maskiner och annat från industriföretagets fabrik och frakta med, dels för att dom gamla maskinerna ser otroligt coola ut och blir ett snyggt inslag i montern så berättar dom även en del viktig historia om företaget för publiken och jag tror att det kan dra till sig många nyfikna med frågor som man sedan presentera de moderna grejer som företaget säljer idag. Vi har redan nu beställt roll up från Marc Bric som blir riktigt grym, jag kom på en riktigt fräck design som jag verkligen är nöjd med.

Förutom detta så ska vi även beställa trycksaker som pennor och lite andra saker som ska delas ut så att besökarna har med sig något så att de kommer ihåg vem de besökte på mässan. Det gäller bara att komma på saker som inte folk slänger direkt utan verkligen tar med hem och sedan använder, helst i flera år. Dock så får ju detta inte heller bli för dyrt, en rätt svår balansgång , men jag har börjat klura på det och har lite idéer!

Vi ska också ha en företagsfest under mässan och till det så vill ha proffs för det är en mycket viktigt fest, jag funderar på att använda festfixare Li som ser ut att vara kreativ och lite annorlunda. // Pauline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *