Mopedbilar är det något att ha?

Jag har länge försökt ta körkort utan att lyckas, jag har helt enkelt inte talang nog att köra bil och jag gillar inte att sitta och plugga teoridelen heller. Jag har därför funderat på ett alternativ och det kan kanske vara att köra mopedbil? Jag har hört att man för att få köra mopedbilar endast behöver ett enklare körkort och ingen uppkörning, vilket känns väldigt bra för mig som inte är så vass i trafiken. Jag har dessutom kolla upp lite ställen där man kan köpa och har hittat ett ställe som säljer mopedbilar i Borås som har riktigt snygga modeller! Inte alls tråkiga utan dom ser ut som riktiga bilar som är kul att köra och som man inte behöver skämmas för att visa upp. Dock så har ingen av dem dragkrok, vilket jag skulle behöva ha. Jag har frågat Dragkrokskungen om dragkrok, en kompis skaffade drag hos dem till sin bil, men då fick jag tyvärr veta att man inte får montera drag och att man får inte drag något med en mopedbil. Detta kommer bli lite besvärligt då jag har häst ibland behöver dra hästkärran, men då får jag helt enkelt bli lite ”curlad” av mamsen eller pappsen ;), det är också en lösning, väldigt ekonomiskt också! :D. Jag tror dessutom att päronen för det mesta uppskattar att få hjälpa till, det blir ju ett sätt att umgås och man kommer ut och gör något tillsammans förutom när vi träffas om söndagarna och äter middag. // Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *